Corel pack

Corel pack

Az általam készített csomag 7 Corel programot tartalmaz:
1. CorelDRAW Graphics Suite X5 (magyar)
2. PaintShop Photo Pro X3
3. VideoStudio Pro X4
4. Painter 12
5. WordPerfect Office X5
6. Digital Studio 2010
7. DESIGNER Technical Suite X5

A CorelDRAW Graphic Suite X5 egyesíti a bitmap grafikus - CorelDRAW X5 és a vektorgrafikus - PHOTO-PAINT X5 tudását és a további kiegészíto szoftverekkel - Corel CAPTURE X5 (képernyolopó) , Corel PowerTRACE X5 (vektorizálás), grafikai kellékekkel (fontok, clipartok), teljesköru grafikai szoftvercsomagot képez. Újdonságok a továbbfejlesztett színmenedzsment, a Corel CONNECT - új beépített tartalom menedszer (mely a képek, sablonok, fontok áttekintését teszi lehetové), többmagos processzorok kihasználása, teljes Windows 7 támogatás.
A Paint Shop Pro felhasználók birtokba vehetik a népszeru képszerkeszto szoftver X2 (12)-es verzióját. A digitális fényképezogépek népszerusége kötelezové tette további hasznos funkciók beépítését a fotók javítására és speciális hatások alkalmazására. Ilyenek a Time Machine és Depth of Field Effect. Az új verzióban helyett kapott a mindentudó fotó rendszerezo központ, mely teljes rendet biztosít a fotógyujteményben.
A Corel VideoStudio Pro kiváló, kreatív és könnyu módja, hogy vidófelvételeibol gyorsan egy komplett show-t csináljon. Gyorsan kezelheti, beolvashatja és szerkesztheti SD illetve HD videóit. Gyakori videó problémákra, segítségére vannak könnyen szerkesztheto és vágható integrált sablonok. Kreatív lehet az újabb és újabb effektekkel, minta zenék , filmek és átmenetekkel. A Stop Motion-alés Time-lapse eszközeivel még 3D-s animációkat is exportálhat. A legújabb hardverekkel a kész muveket most még gyorsabban élvezheti képernyojén. Kedvenc munkáit megoszthatja akár iPhoneR-ján, vagy kedvenc közösségi oldalain, de kiírhatja lemezre vagy más adathordozóra is.
A Corel Painter a legfejlettebb digitális festo- és illusztrálószoftver. A fejlesztok célja, hogy a Painter rajzeszközeivel minél élethubben utánozhassuk a az igazi ecsetet, ceruzát, tollat... stb. Ennek érdkében elengedhetetlen a Painterhez egy nyomásérzékeny digitális tábla használata (pl. Wacom Intuos, Cintiq), melyet a szoftver maximálisan támogat, beleértve a tábla dolésszögének érzékelését, megfeleloen módosítva az éppen aktuális rajzeszköz viselkedését.
Készítsen látványos és egyedi dokumentumokat, táblázatokat, prezentációkat és kezelje egyszeruen levelezéseit a WordPerfect Office X5 Standard szoftvercsomaggal.
WordPerfect Office X5 Windows 7 kompatibilitásának köszönhetoen lehetové teszi, hogy gyorsabban megnyissa és szerkessze dokumentumait vagy akár elmentse azokat más MicrosoftOffice fileformátumokba. Spóroljon meg plusz idot és pénzt a beépített együttmuködést elosegíto eszközökkel, mint például a PDF kezelés.



Rendszerigény: Mindegyik programnak külön külön más rendszerigénnyel rendelkezik, megtekintése a corel hivatalos oldalán. Kiválasztod a programot és rákatintasz a System Requirements alpontra.

Telepítés:

1. Iso fájl tehát szükség lessz egy Daemon Toolsra amivel a képfájlt Mountolod vagy kiírhatod Dvdre is Neroval, Ashampoo Burning Studioval.
2. Az általam készített autorun menüben megkapod mind a 7 programot mellékelve hozzá Keygennel (ami nem virusos) és aktiválási Nfokkal.
3. Az Nfo-ból csak egy magyar nyelvú, de ha bajod van az angolal használhatod más program aktiválásánál is mivel mindegyik program aktiválása ugyanazon procedura alapján múködik.
4. A programok aktiválásánál nagyon FONTOS, hogy az Internet kapcsolatot megszünteted.
5. Utánna aktiválod ahogy az Info-ban levan írva.

Méret 4.14 GB